HelloSkin er lukket - prøv fremtidens hudpleje her
Tilbage til oversigt
Sådan opretholder du en blødgørende terapi:

I dag er det World Psoriasis Day!
Vi har ugen igennem lagt ekstra fokus på, hvordan du kan tage vare på din hud ved hjælp af blødgørende produkter, der støtter dens naturlige egenskaber og forebygger dine symptomer.

Hvad du måske endnu ikke ved er at, det vigtigste element ved din hudplejerutine er, at du er konsekvent med den. Vedholdende brug af de rette produkter er vejen til at opnå de bedste resultater på lang sigt.

At inkorporere blødgørende terapi i din daglige rutine kan hjælpe dig med at leve et mere selvsikkert liv, og vigtigst af alt – et mere komfortabelt liv.
Men, vi ved også godt at det kan være svært at opretholde denne slags rutiner.

Vi har samlet nogle tips til at hjælpe dig med at forblive vedholdende med din blødgørende terapi:

  • Tag regelmæssigt billeder af dine fremskridt: Når du ser dig selv hver dag, kan det være svært at spotte de små ændringer og forbedringer i din hud. Prøv at tage ugentlige billeder for at spore dine fremskridt.
  • Brug blødgørere som en del af din daglige rutine, for eksempel når du børster tænder inden sengetid, eller som det første når du kommer hjem fra arbejde. Dette vil hjælpe med at integrere dem i din daglige rutine.
  • Fokuser på det positive. Prøv at fokusere på det produkt, som du faktisk bruger, og ikke det, som du glemmer at bruge. Hver påføring af en blødgører er et lille skridt mod en mere sund hud.
  • Find ud af, hvad der virker for dig. Hvis du ikke føler, at din hud reagerer som håbet, kan du først prøve at bruge en større mængde af produktet. Hvis det efter noget tid fortsat ikke har den ønskede virkning, kan du skifte til et produkt med en høj mængde af en anden ingrediens. Du kan kontakte os på HelloSkin for at få hjælp til at finde et alternativ.  
  • Tilpas dig til forandringer: For eksempel kan du øge brugen af blødgørere under koldt og tørt vejr om vinteren. I stressede perioder bør du også være ekstra opmærksom på dine symptomer og forsøge at forhindre opblussen ved brug af de rette produkter.
  • Find et online fællesskab: Der findes et voksende online fællesskab på sociale medier hvor mennesker med kroniske hudsygdomme, deler billeder og livshistorier. Vigtigst af alt er dog, at de motiverer og støtter hinanden på daglig basis. Søg efter #getyourskinout eller #psoriasisawareness for at deltage i samtalen.
Forrige indlæg Næste indlæg