HelloSkin er lukket - prøv fremtidens hudpleje her

Vi forbedrer livskvaliteten for mennesker, der lever med en kronisk hudlidelse, ved at vejlede dem til en sundere hud.

60% af alle mennesker bliver ramt af hudproblemer i løbet af deres liv¹

Se dig omkring. Det betyder at 3 ud af 5 mennesker du ser – måske endda dig – på et eller andet tidspunkt må leve med problematisk hud. Når det drejer sig om hud, kan det medicinske forløb af og til være så kompliceret, at en del mennesker – til trods for behovet, aldrig bliver korrekt diagnosticeret. Og færre vil kunne kontrollere de symptomer, der kan være forbundet med en hudlidelse.

Et liv uden den rigtige diagnose og en effektiv håndtering af symptomerne er simpelthen ikke godt nok til det 21. århundrede. Det er på tide med fremskridt.

Hudpleje: på en ny måde

Hvad hvis du kunne lære af erfaringerne fra millioner af mennesker som dig? Og bruge denne kollektive viden til at forstå mere om, hvad der vil virke for dig og din hud? Skræddersy din personlige hudpleje, så den passer præcis til dit behov?

Her hos HelloSkin, arbejder vi på, at den vision bliver til virkelighed.

Ved at crowd-source information om, hvordan produkter virker, for hvem, og for hvad, og kombinere dette med et dedikeret hold af data scientists og medicinske- og videnskabelige eksperter, baner vi nu vejen for en ny æra for pleje af problemhud.

Drevet af et globalt netværk af mennesker, som lever med forskellige hudproblemer, bruger vi data til at finde frem til, hvad der virker for forskellige mennesker, som hver især lever med unikke problemstillinger. Med tiden vil vi bruge denne viden til at guide dig med en helt personlig kombination af produkter, sammensat til at matche dit unikke behov – i løbet af hele livet.

Alle produkter hos HelloSkin er blevet efterset af eksperter fra vores Medical-Science Team, og evt. videnskabelig dokumentation for en effekt på problemhud er blevet undersøgt og beskrevet i afsnittet ”Videnskabelig Dokumentation”. Vi lagerfører kun produkter, der lever op til vores strikse krav, så lige meget hvilket hudproblem du døjer med, kan du trygt handle hos os - hver gang.

Tag med på vores rejse til fremtiden indenfor pleje af problemhud

En helt ny form for hyper-personaliseret hudpleje er indenfor rækkevidde. Men for at nå i mål er vi nødt til at samarbejde i et globalt kollektiv, der skaber indsigt i hvad der virker, hvornår og hvorfor.

Når du køber produkter hos HelloSkin følger vi op, for at finde ud af om din tilstand har ændret eller forbedret sig. Denne viden tages med i en voksende mængde af data, der kan hjælpe dig, og andre som dig, med at træffe bedre beslutninger omkring jeres hud.

Vores løfte til dig

Vi tror på en fremtid, hvor hudproblemer ikke længere holder nogen tilbage fra at udleve deres fulde potentiale. Du kan regne med, at vi går forrest i bestræbelserne på at finde den helt rigtige daglige rutine og viden omkring dit hudproblem, så du kan fokusere på de andre ting i livet, der gør dig til dig.

Velkommen til en sundere, gladere, og mere selvsikker udgave af dig selv.

Velkommen til HelloSkin


1http://www.britishskinfoundation.org.uk/Home/News/20thbirthday.aspx

Holdet bag

Christian Riemer

Christian Riemer

Scientific Advisor
MSc. Molecular Biology

Chris Christiansen

Chris Christiansen

Co-founder, Head of Global Sales & Operations

Daniel Jensen

Daniel Jensen

Co-founder & CEO

Simon Quist Thomasen

Simon Quist Thomasen

Head of Nordics and UK

Niels Pedersen

Niels Pedersen

Backend developer

Steffen Angstmann

Steffen Angstmann

Data Scientist

Niklas Markussen

Niklas Markussen

Full-Stack Developer

En kærlighedshistorie mellem HelloSkin og LEO Innovation Lab

Vi innoverer for at forbedre livet for personer med en hudlidelse

HelloSkin er oprindeligt udviklet af LEO Innovation Lab, en uafhængig afdeling etableret af LEO Pharma som en del af en langsigtet strategisk beslutning om at fokusere på patienternes behov.

Vi udvikler ikke medicinske behandlinger, men kigger istedet på alle aspekter i hverdagen, som kan påvirke en person med en hudlidelse.

HelloSkin er et uafhængigt selskab med en betydelig investering fra LEO Pharma, som er fuldt ejet af LEO Fondet uden aktionærer.

HelloSkins Kerneværdier


En Helloskinner er...


Honest
Ærlig: Den bedste ide vinder altid. Vær brutalt ærlig, men respektfuld og kompromitter aldrig sandheden.

Ecouraging
Opløftende: Du er ikke bange for at rose hvor det er fortjent og være opmuntrende hvor det mangles. Når nogen falder, så hjælp dem op igen. Fejr vores fælles sejre - også de små.

Laughing
Grinende: Alle bidrager på deres egen måde til at gøre HelloSkin et sted hvor man har lyst til at være hver dag. Alle bør bestræbe sig på enten at give eller modtage et grin hver dag. Behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet.

Learning
Lærende: Lær fra vores brugere, lær fra vores data og bliv ved med at prioritere udvikling, inklusiv din egen.

Owner
En Ejer: Tag ejerskab - ej dit område og dine tal og bak dem op. Hvis du ser et advarselstegn, så sig til - tøv ikke til det bliver et problem. Når du rejser dine bekymringer, så kom altid med ideer til løsninger.