Handels - og brugsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

www.helloskin.dk

Marts 2018

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Hjemmesiden er ejet af HelloSkin ApS, Silkgade 8, 1113 København K, CVR nr. 39359197 (herefter ”HelloSkin”, ”vi”, ”os”, ”vores”).

Såfremt du har spørgsmål vedrørende disse betingelser eller HelloSkin brug da venligst nedenstående kontaktoplysninger:

HelloSkinApS
Silkegade 8
DK-1113
Danmark
E-mail: hello@helloskin.dk

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

BESTILLING OG LEVERING

Når vi modtager din bestilling på vores hjemmeside, vil du modtage en kvittering på den e-mailadresse, du har opgivet i forbindelse med købet indeholdende informationer om din bestilling.

Vi vil muligvis ikke være i stand til at acceptere en ordre hvis a) det bestilte produkt ikke kan leveres eller, b) der er opstået et problem i forbindelse med autorisationen af din valgte betalingsmetode. I disse tilfælde bliver du informeret herom, og ordren annulleres. Betaling vil ikke blive trukket.
HelloSkin tilbyder følgende leveringsmuligheder (herunder kurér, leveringstid og priser) i Danmark er som følger:

DAO365 Pakkeshop – 1-3 hverdages leveringstid – 30 DKK pr. ordre

DAO365 Privatlevering – 1-3 hverdages leveringstid – 30 DKK pr. ordre

GLS Levering til erhvervsadresse 1-3 hverdages leveringstid – 39 DKK pr. ordre

GLS Privatlevering – 1-3 hverdages leveringstid – 59 DKK pr. ordre

Vi leverer også til Færøerne og Grønland:

GLS Færøerne & Grønland 0-5 kg – 300 DKK pr. ordre*

GLS Færøerne & Grønland 5-20 kg – 400 DKK pr. ordre*

*3-8 dages leveringstid til Færøerne og 13-18 dages leveringstid til Grønland

Vi forbeholder os retten til når som helst at foretage ændringer eller opdateringer i disse betingelser.

RISIKO OG EJERSKAB

Når ordren er overleveret til dig, eller en af dig anvist tredjemand, bliver de produkter, du har bestilt, dit ansvar.

PRISER OG BETALING

Alle priser på den danske hjemmeside er anført i DKK inklusiv danske afgifter, told og moms.

I vores e-butik har du mulighed for at betale med følgende betalingsmidler:
• Dankort
• Paypal
• Visa
• MasterCard
• MobilePay
• ViaBill

Vælger du at betale med betalingskort, er du sikret mod misbrug, idet du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har mulighed gøre indsigelser vedrørende uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

De betalingsdata du sender i forbindelse med køb af varer på HelloSkin betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun ePay (ved almindelige køb) eller Stripe (ved abonnementer) der har mulighed for at læse dine fulde kortoplysninger. Hverken HelloSkin eller andre, har adgang til disse data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Samtidig med dette sender vi dig en e-mail indeholdende tracking-information. Skulle vi mod forventning være nødsaget til at levere din samlede ordre i flere sendinger, vil betalingen først blive opkrævet, når den sidste del af ordren er afsendt.

ANNULLERING AF ORDREN

Du har mulighed for at annullere din ordre når som helst, inden den er afsendt fra vores lager. For at annullere en ordre beder vi dig kontakte os på: hello@helloskin.dk.
Når du har modtaget e-mailen med tracking-informationen på dine varer, er det ikke længere muligt at annullere ordren. Herefter kan du udnytte fortrydelsesretten.

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at træde tilbage fra dit køb uden begrundelse inden for 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du (eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren) får varerene i fysisk besiddelse.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Erklæringen skal sendes til os via hello@helloskin.dk eller på følgende adresse:

HelloSkin
 ApS, Silkegade 8
, DK-1113
 Danmark

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis du har lyst kan du anvende standardformularen nederst i dette afsnit.

Følgerne af fortrydelsen er, at vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne såfremt hele din ordre returneres (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage efter den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb, såfremt varerne er modtaget på vores lager eller du kan fremlægge dokumentation for afsendelse.

Når du har oplyst overfor os, at du ønsker at fortryde købet, skal du returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor du informerede os om, at du ønskede at udøve fortrydelsesretten. Fristen er overholdt hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Du kan kontakte os på hello@helloskin.dk, for at få tilsendt et returneringslabel. Hvis ikke du anvender det sendte returlabel, skal du selv afholde udgifter til returporto og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde de fungerer på.
Varer, der er forseglet af sundheds- eller hygiejneårsager kan ikke returneres såfremt denne forsegling er brudt. Undtaget hertil er varer, der er behæftet med fejl eller mangler.

Der henvises desuden til afsnittet ”TILBAGEBETALING” nedenfor.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
HelloSkin ApS 
DK-1153 København K 
E-mail: hello@helloskin.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ________________

Bestilt den: ________________ Modtaget den: ________________

Forbrugerens navn: ________________ Forbrugerens adresse: ________________

Forbrugerens underskrift: ________________ Dato: ________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

REKLAMATION

Der ydes i henhold til dansk lov en reklamationsret på 24 måneder. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved produktet indtil 24 måneder efter købet. Det er en forudsætning, at sådanne mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug eller anden skadevoldende anvendelse af varen. Er reklamationen berettiget, kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen afhængigt af det konkrete tilfælde.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. Reklamation indenfor 2 måneder efter købstidspunktet anses altid for rettidig.
Hvis du vil reklamere over et produkt, beder vi dig kontakte os på hello@helloskin.dk. Beskriv problemet med produktet så udførligt som muligt, og medsend ordrenummer eller kvittering.

Mod dokumentation refunderer vi rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget, og hvis det er nødvendigt at returnere det oprindelige produkt. Vi anbefaler dog, at du anvender den returlabel, du modtog i forbindelse med ordren. Hvis du har mistet denne, kan du kontakte os på hello@helloskin.dk, for at få tilsendt en ny.

Bemærk, at varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.
Reklamationer sendes til os på hello@helloskin.dk eller vores adresse:

HelloSkin
 ApS Silkegade 8 
DK-1113
 Danmark

Der henvises desuden til afsnittet ”TILBAGEBETALING” nedenfor.

TILBAGEBETALING

Når vi har behandlet din ordreretur på vores lager, sender vi en e-mail med information om, at vi har modtaget din retur. Du vil også modtage en bekræftelse på, at vi har behandlet din retur – herunder undersøgt, om varen er i en sådan stand, at vi kan udbetale tilbagebetalingen for den eller de returnerede vare, herunder evt. fragtomkostninger. Se mere om kravene til returnerede vare under ”FORTRYDELSESRET” og ”REKLAMATION”.
Såfremt din returnering er accepteret, refunderer vi købsbeløbet for de varer, du har returneret. Betalingen vil automatisk blive overført til det betalingskort, du benyttede i forbindelse med købet i løbet af 1-2 dage (bemærk, at nogle banker har længere behandlingstid). Kvittering for tilbagebetalingen vil blive fremsendt til den e-mailadresse, du anførte i forbindelse med købet.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyr som følge af tilbagebetalingen.
Hvis du har kontaktet både kortudsteder og bank, og du fortsat ikke har modtaget tilbagebetalingen, beder vi dig kontakte os på hello@helloskin.dk.

ÆNDRINGER I ORDREN

Vi har desværre ikke mulighed for at lave ændringer i din ordre, efter den er afgivet. Du har mulighed for at annullere ordren (se mere herom under ”FORTRYDELSESERET”), og afgive en ny ordre.

ABONNEMENT

Vi tilbyder, at du kan abonnere på vores produkter. Ved et abonnement accepterer du betaling af en automatisk abonnementsbetaling for det eller de produkter du abonnerer på, hver gang vi når dit ønskede leveringstidspunkt.

Alle abonnementer på produkter løber indtil de deaktiveres af dig. Hvis du vil ændre eller opsige et abonnement skal du logge ind på din konto og deaktivere pågældende abonnement. Hvis du ikke kan huske dine log-ind oplysninger, kan du kontakte os på hello@helloskin.dk. Hvis du ikke deaktiverer dit abonnement, vil du fortsat løbende modtage levering på det af dig ønskede tidspunkt.

Sådan fungerer et abonnement:
1. Vælg produkter, antal leveringer og leveringstidspunkt så det passer til dit behov.
2. Vi sender automatisk ordren til dig hver uge eller måned, som anført af dig.
3. Der er ingen bindingsperiode eller ekstra gebyrer forbundet med et abonnement. Der betales dog porto pr. ordre, som anført ovenfor.
4. Du kan sætte dit abonnement på pause, ændre eller deaktivere det når som helst ved at logge ind på din konto og foretage ændringerne, eller ved at kontakte os på ovennævnte oplysninger. Tre dage før vi afsender din næste bestilte leverance, modtager du en mail med oplysninger om hvad, du får leveret. Hvis du vil foretage ændringer eller annullere leverancen, skal vi vide det senest dagen før leverancen afsendes.
5. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til at vi trækker et beløb automatisk på din konto, dette medfører en opsigelse af dit abonnement og vi fremsender en evt. retsopgørelse pr. faktura.
6. Vi opkræver først beløbet for produkterne når de sendes afsted fra vores lager.
Vi forbeholder os retten til:
1. Når som helst at opsige abonnementer på produkter på HelloSkin.

Se også afsnittet ”BETALING”.

De betalingsdata du sender i forbindelse med køb af varer på HelloSkin betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Stripe (ved abonnementer) der har mulighed for at læse dine fulde kortoplysninger. Hverken HelloSkin eller andre, har adgang til disse data. Hvis du ønsker at opdatere dine kortoplysninger (f.eks. hvis dit kort udløber) kan du gøre dette ved at logge ind på din konto her https://helloskin.dk/account/login og klikke på Administrér abonnement, hvor dine kortoplysninger kan ændres.

BRUGERGENERERET INDHOLD

Du er selv ansvarlig for, at de informationer vi har omkring dig i vores systemer eller som du giver i forbindelse med en ordre, herunder adresse, e-mail, betalingsinformationer, etc., er opdaterede og korrekte, sådan at vi har mulighed for at gennemføre din(e) ordre og om nødvendigt kontakte dig.

Se også siden: "FORTROLIGHEDS - OG COOKIEPOLITIK".

NYHEDSBREVE

Hvis du vælger at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev vil du løbende modtage specielle tilbud, anbefalinger og inspiration. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet, enten ved at følge linket nederst i nyhedsmailen, eller ved at kontakte os på hello@helloskin.dk eller ovennævnte kontaktoplysninger.

KLAGEADGANG

Hvis du har klager vedrørende HelloSkin, eller vi mod forventning ikke har kunnet nå frem til en løsning, kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
(Dette kan gøres via www.forbrug.dk)
Du kan også bruge EU-kommissionens online klageportal. Du får adgang til klageportalen via http://ec.europa.eu/consumers/odr/

BRUGSBETINGELSER

INDHOLD

Vi forsøger altid at have indhold på hjemmesiden opdateret. Vi kan dog ikke garantere, at alt indhold til enhver tid er præcist, opdateret eller fuldstændigt. Vi forbeholder os rettigheden til på ethvert tidspunkt at foretage ændringer, modifikationer erstatte eller slette indhold eller funktionalitet uden varsel eller ansvar for HelloSkin.

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Indholdet på hjemmesiden er beskyttet efter gældende nationale eller internationale regler. Alle ophavsrettigheder, varemærker, designs, patenter eller andre immaterielle rettigheder (registrerede eller ej) på hjemmesiden er ejet af eller licenseret til brug af os. Ovennævnte undtaget, må intet indhold kopieres eller bruges til andet end din private, ikke-kommercielle anvendelse. Det er ikke tilladt at kopiere, vise, downloade, ændre, reproducere, printe eller transmittere hele eller dele af indholdet på hjemmesiden i en hvilken som helst form, uden eksplicit skriftlig accept fra HelloSkin.

GENEREL INFORMATION

Alt indhold på hjemmesiden stilles til rådighed som generel information. Indholdet skal ikke forstås som rådgivning eller anbefaling, og bør aldrig erstatte rådgivning og vejledning fra din læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale.

HYPERLINKS

Hjemmesiden kan indeholde links til tredjeparts websteder eller indhold, som vi ikke har kontrol over. Vi leverer disse links udelukkende som en bekvemmelighed og ikke som en godkendelse af disse websteder eller deres indhold. HelloSkin er ikke ansvarlig for indhold, produkter og tjenester tilgængelige via disse hjemmesider eller ressourcer, herunder indhold eller links, der vises på sådanne hjemmesider. Du anerkender eneansvaret for, og overtager samtidig risikoen ved din brug af tredjemands hjemmesider eller ressourcer. Hvis du følger et link til nogen af ​​disse websteder, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider kan have deres egne betingelser for anvendelse og fortrolighedspolitik, og at vi ikke tager ansvar for disse politikker. Kontrollér venligst disse politikker, før du bruger eller sender personoplysninger på disse websteder.

HelloSkin opfordrer ikke tredjeparts hjemmesider til at foretage henvisninger eller links til vores side og er ikke ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider. HelloSkin har ikke kontrol over oplysninger, som brugerne eller andre vælger at levere til sådanne websteder, og er ikke ansvarlig for sådan information.

SIKKERHED

Vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte vores hjemmeside mod computervira, orme, trojanske heste og andre trusler. Dog kan vi ikke garantere at hjemmesiden til enhver tid er fri for sådanne angreb, og vi er ikke ansvarlige for hændelser eller tab, du måtte opleve på grund af skadelige programmer modtaget eller downloadet til din enhed efter du har tilgået / brugt vores hjemmeside. Se mere under ”Fortrolighedspolitik”.

FEEDBACK, KOMMENTARER, FORSLAG OG IDEER

Vi glæder os over at modtage din feedback, spørgsmål, kommentarer og forslag til forbedringer af HelloSkin. Du kan give os feedback ved at sende en mail til os på hello@helloskin.dk.

Hvis du giver feedback, kommentarer, forslag, ideer eller anden information (ikke personhenførbar information) via hjemmesiden, bekræfter du overfor HelloSkin, at du har rettighederne til at videregive sådan information. Derudover bekræfter du, at du samtidig med at du giver HelloSkin adgang til denne information, også tildeler HelloSkin alle brugsrettigheder til informationen. Alt sådan information vil, medmindre der foreligger en eksplicit skriftlig tilkendegivelse fra HelloSkin, være at betragte som ikke-fortrolig og alment tilgængelig. HelloSkin har ret til at ændre, slette, kopiere, gengive og videregive sådanne informationer til tredjeparter efter eget skøn og til ethvert formål, med eller uden kreditering, på et hvilket som helst medie.

Ovenstående betyder bl.a., at du skal være opmærksom på, at de oplysninger, du oplyser via hjemmesiden som en del af produktanmeldelser, kan blive offentliggjort af os. I sådanne tilfælde vil vi dog aldrig oplyse dit navn eller på anden måde identificere dig.

MINDREÅRIGE

For at handle på helloskin.dk skal du være fyldt 18 år og i øvrigt være i stand til at indgå bindende aftaler efter gældende lov i dit bopælsland. Ved at bruge hjemmesiden repræsenterer du, at du er myndig i din bopælsstat – eller land.