HelloSkin er lukket - prøv fremtidens hudpleje her
Tilbage til oversigt
Nicholas Jensen: Sådan håndterer jeg psoriasis i min hverdag

Psoriasis har som tidligere beskrevet fyldt utrolig meget i mit liv. Hvor jeg i mine unge dage, måske var lidt usikker på grund af psoriasis, gør jeg i dag ikke et stort nummer ud af det.

Jeg har min rutiner som jeg følger. Dette er så jeg undgår slemme udbrud, og fordi ishockey til tider godt kan sætte en stor belastning på min psoriasis.

Mine vigtige rutiner, og som personligt virker for mig og min psoriasis.

  1. Min Sorion Creme
  2. Min Kost
  3. Undgå stress

Jeg er meget seriøs med min kost. Jeg går op i at spise sundt af flere årsager. Både fordi jeg jo selvfølgelig skal kunne præstere på et højt niveau i ishockey, i et hårdt og krævende program med både klubkampe og på landsholdet, men ligeså vigtigt er kosten for mig og min psoriasis. Jeg blev en gang eksponeret overfor et studie, som var blevet lavet mens jeg boede i USA – faktisk på et tidspunkt hvor jeg havde et MEGET slemt udbrud – hvordan man med et lavere BMI, faktisk kan formindske celledelingen på op til 45 procent. Hvilket jo er gode nyheder for os psoriasispatienter.

Om det så virker for alle ved jeg ikke, men en sund kost har en positiv effekt på min psoriasis. Jeg kan se det ret hurtigt på min psoriasis, hvis jeg begynder at sløse med min kost.

Jeg bruger som alle andre psoriasispatienter, en eller anden form for behandling i hverdagen til min psoriasis. Da min psoriasis bliver udsat for meget, specielt fordi jeg træner så meget og at man sveder en del i så meget ishockey udstyr, er jeg nødt til at have hjælp til at holde min psoriasis under kontrol.

Jeg anvender kun Sorion creme som min behandling. Jeg behøver faktisk ikke andet, da det hjælper min psoriasis optimalt. Jeg ved ikke om der er nogen andre, der har erfaringer med dette produkt, men det hjælper for mig. Det gør så min psoriasis er mindre synlig, og knapt så tør så det skæller. Det gør så at min hud er fugtig, og jeg har faktisk bemærket at min psoriasis er mindre synlig. Som psoriasis patient er det jo en drøm. Det jeg så godt kan lide ved Sorion, er at det er lavet på naturlige produkter.

Som en person, der har været igennem alle former for behandling man kunne drømme om, er det befriende at det der personligt virker bedst er et naturligt produkt.

Jeg håber at alle jer der følger, har haft muligheden for at nyde det dejlige vejr, samt se noget ishockey.

Tak fordi I vil læse med, og jeg i næste uge dele endnu en personlig artikel med jer, om hvordan det for mig som barn, var at have psoriasis.

Forrige indlæg Næste indlæg