HelloSkin er lukket - prøv fremtidens hudpleje her
Tilbage til oversigt
En påmindelse fra Helloskin om at nyde julefreden

Denne måned har vi fokuseret på hvordan, du bedst tager vare på din hud og bekæmper stress-symptomer december igennem, for at undgå udbrud og forværring uden at skulle gå glip af juletidens festligheder. 

I dag ønsker vi dig god juleferie med en lille påmindelse om at huske julefreden og nyde juleaftensdag. 

Brug dagen på alt andet end at bekymre dig om din hud og husk i stedet alle de ting der også gør dig, til den du er. Den 24 december er glædens dag, hvor du kan slappe af og gøre alle de ting, der får dig til at have det godt. Har du været meget opmærksom på triggere og striks med de metoder, du har brugt til at håndtere dem ved fx at undgå arrangementer, fødevarer og stressfaktorer, som har kunne provokere en reaktion i din hud, så er juleaftensdags måske en anledning til at flytte fokus. Giv slip og find ro i at være til stede i nuet sammen med de mennesker du holder af.

Ønsker du at give slip på nogle af rutinerne og bekymringerne denne dag, men synes du samtidig, det er svært at frigøre dig selv, fra de vaner, der er forbundet med at skulle undgå eller kontrollere visse ting, så kan du måske gøre brug af nogle af de redskaber, vi har anbefalet på bloggen denne måned.

Kom ned i det lave gear

Sørg for at opretholde din sædvanlige hudplejerutine - både din renserutine samt påføring af fugtgivende cremer. Så er du sikker på, at din hud er beredt på dagen - resten er op til dig!

Måske vil du have gavn af at meditere for at få ro på din tankegang. Find et stille sted hvor du kan sidde behageligt og prøv at lade dine tanker flyde frit. Forsøg at skifte dit fokus til nuet i stedet for at dvæle ved de tanker der kan være stressende. Undersøgelser har vist, at positiv tænkning faktisk sænker hjernens stress-hormoner, så du kan eventuelt tage en beslutning om at koncentrere dine tanker omkring de ting, du er taknemmelig for. 

Find ro i dig selv

Vi kunne lave en lang liste med tips og tricks, du kunne afprøve, men lige præcis denne dag synes vi, at du skal give dig selv friheden til bare at være dig - hvad det end indebærer. 

Vær sammen med venner og familie, gør ting du holder af og gør dig glad og godt tilpas. Måske har de håndteringsmetoder, du har gjort brug af i december givet dig så meget ro, at du ønsker at fortsætte i samme spor, eller måske har du lyst til at glemme alt om problematisk hud og i stedet takle den en anden dag? Ligemeget hvad du vælger, så hvil i den beslutning du tager således, at du kan have en dejlig jul.

HelloSkin ønsker dig en glædelig jul, og vi giver et løfte om at fortsætte vores arbejde mod at sikre, at du har friheden til at være den bedste udgave af dig selv - vi ved nemlig at du er meget mere end din hud.

Nyd julefreden med alle dine kære!

De varmeste hilsner fra holdet bag HelloSkin

Forrige indlæg Næste indlæg