HelloSkin er lukket - prøv fremtidens hudpleje her

Prismatch

Vi matcher konkurrenternes priser

Hvis du, over alle forventninger, finder et lignende produkt til en lavere pris hos en konkurrerende, online butik i Danmark, matcher vi prisen.

Vær opmærksom på, at konkurrenten skal være en dansk online sælger, eftersom vi ikke sammenligner priserne med udenlandske forhandlere. Vi sammenligner med den samlede pris, herunder levering og andre yderligere omkostninger.

Vi er meget rimelige

Selvom vi kan argumentere for, at konkurrentens service ikke matcher vores, kan du altid forvente en rimelig behandling. Hvis konkurrentens tilbud nogenlunde er det samme, vil vi matche deres pris.

Sådan gør du

1. Du finder det samme produkt til en billigere pris i en anden dansk webbutik
2. Kopiér web-adressen, der linker til produktet
3. Send linket i en email til os med emnet: ”Prismatch” til hello@helloskin.dk

Vi vil ændre vores pris, så du kan købe produktet online så billigt som muligt og stadig nyde godt af vores gode service.

Betingelser for prismatch

Vores garanti for prismatch dækker konkurrenterne i Danmark. Prismatch gælder kun på købsdagen og er baseret på pris + levering + ekstra omkostninger, hvilket indebærer den samlede pris, du skal betale for at få produktet leveret til døren.

Prismatch gælder ikke, hvis en eller flere af de følgende omstændigheder gør sig gældende for webbutikken, der tilbyder den billigere pris: 

  • Webbutikken leverer ikke til Danmark
  • Produktet er til salg i begrænset antal eller i begrænset tid
  • I tilfælde af udgåede eller returnerede produkter
  • I tilfælde af tydelige prisfejl
  • Webbutikken har ikke produktet på lager
  • Webbutikken er ikke beliggende i Danmark