HelloSkin er lukket - prøv fremtidens hudpleje her

Overvejer du at forlade os?

Før du gør det, får du lige 3 gode grunde til at blive


  • Du bliver vejledt til en sundere hud.

    Drevet af et globalt netværk af mennesker, som lever med følsom hud, bruger vi dataen til at finde ud af hvad der virker for mennesker med forskellige hudlidelser. Over tid vil vi brug denne viden til at vejlede dig til en personlig kombination af hudplejeprodukter, designet til at kontrollere dine symptomer hele livet. Bliv hos os, og vi vil vejlede dig til en sundere hud.
  • Du modtager brugbar information, som hjælper dig til at forstå din hud.

    Vi tager selvfølgelig beskyttelsen af din private data meget seriøst, og vi vil aldrig dele dine oplysninger med en tredje part eller sende spam til din emailadresse. Du kan læse vores fortrolighedspolitik her.
  • Du forbliver en del af fremtidens hudpleje.

    Acceptér intet mindre end den unikke pleje, som din hud fortjener. Hos HelloSkin vil vi vejlede dig til at finde den kombination af hudplejeprodukter som passer til netop dig, så du lettere kan tage informerede beslutninger om din hudlidelse.

Er du stadig ikke overbevist? Okay, vi gav det et forsøg. Hvis du helst ikke vil bidrage med din data til videnskaben, kan du bare klikke her. Din profil vil blive slettet permanent fra vores database inden afslutningen af måneden. Øv.